Υλικά:
200γρΖάχαρη άχνη
100γρ. Ζάχαρη
1 αβγό
8-12 κουταλιές γάλα
200γρ. Αλεύρι
100γρ. κορνφλάουερ
- Χτυπάμε όλα τα υλικά ( στην αρχή μόνο 8 κουταλιές γάλα, μόνο αν είναι σφιχτή η μάζα συμπληρώνουμε και τις άλλες 4 κουταλιές) με το μίξερ
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30λεπτά.
- Παίρνουμε το κορνέ και το γεμίζουμε με το μείγμα μας .
- φτιάχνουμε τελικά σίγμα ή στρογγυλά
- τα ψήνουμε στο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10 περίπου λεπτά
Για πριν με : κερασάκια, αμύγδαλα, φιστίκι ή μεγάλα χοντροκομμένη ζάχαρη.
Για μετά: γλάσσο σοκολάτας ή λιωμένη κουβερτούρα και χρωματιστή τρούφα.
Με 8 κουταλιές γάλα και μια ώρα στο ψυγείο μου έγινε η ζύμη νερο
ΑπάντησηΔιαγραφήsigoura exeis grapsei ola ta ulika; h zunh ginetai neroulh. kai sto psugeio pou thn afisa tipota.
ΑπάντησηΔιαγραφή